HOME > unused > NewCon Conference (뉴콘 2018)

Track 1. Industry Session (September 6th(Thur) / Coex Conference Room 201-202)

Keynote Speech. New Content, New Stream MC(Moderator)
11:20~11:40 (20min) Keynote Speech 1 Antoine Nazaret
Dailymotion, Vice President
Announcer
A-Young Shin,
Great Library
11:40~12:00 (20min) Keynote Speech 2 Celine Shi
Alisports, Vice Chairman
12:00~13:30 Network Reception
Semi Keynote Speech. NewCon 2018 Analysis of New Content Audience Eunmee Kim
(Professor of Seoul University)
13:30-13:50 (20min) Speaker Sejung Choi (Professor of Korea University)
Content that moves millennium generation
Session1(C1). OTT Streaming Strategies to Enter Domestic & Overseas OTT Markets
14:00-14:30 (30min) Speaker Jong Won Kim (SK Broadband, Head of Mobile)
Korea Video OTT contents Strategy
14:30-15:00 (30min) Taehoon Park (Whatchaplay, CEO)
Content, Play OTT
Session2(C2). Global LiveExamining Global Issues & Ways to Advance into the Global Market
15:00-15:30 (30min) Speaker Wang Yiming (Director of Jetsen Huashi Wangju)
The trend and Prospect of Culture Content Industry in China's new media market
15:30-16:00 (30min) Speaker Miyon Kim (Group Leader of KakaoM)
The Globalization of K-Pop
16:00-16:30 (30min) Speaker Joonhoo Kim (Naver V-LIVE Leader)
Global Live, V-LIVE
16:30-16:45 (15min) Break
Session3(C3). Commerce X Tech Commerce X Tech, Inevitable Collaboration with Commerce&Tech Johan Kim
(Gom&Company Corporation)
16:45-17:15 (30min) Speaker Hyunsoo Kim (TMON, Director)
MEDIA COMMERCE, Between Marketing & Sales
16:45-17:15 (30min) Speaker Jaewoong Jeon (Anypen, CEO)
New Content X New Tech
Keynote Speech
MC MC Keynote Speech 1 Keynote Speech 2
Announcer Shin A-Yeong Great Library Antoine Nazaret
Antoine Nazaret Vice President
Celine Shi
Alisports, Vice Chairman
Track 1. Industry Session
Moderator(T1-1)
Professor Eunmee Kim (Seoul University)
Moderator(T1-2)
Director Johan Kim (Gom&Company Corporation)
NewCon 2018 Session1(C1). OTT Streaming
Session2(C2). Global Live Session3(C3). Commerce X Tech


Track 2. Creator Session (September 6th(Thur) / Coex Conference Room 203)

MC(Moderator)
Session4(C4). Influence+er Influence of Influencers
14:00-14:30 (30min) Speaker Inseok Choi (Leferi, CEO)
who leads Influencer Media Commerce market
SungJo Park (Glance TV, CEO)
Session5(C5). Begin the Origin OSMU of Original Content
14:30-15:00 (30min) Speaker Changshin Park (Carriesoft, Head of Department)
From mobile to TV – Start with Youtube turn to TV channel
15:00-15:30 (30min) Min Seok Lee (WHYNOT Media, CEO)
Content Franchise Model Utilizing Short Form Story Series
Session6(C6). Beyond the Origin Exploring Original & New Media; similarity and difference
15:30-15:50 (20min) Speaker Jaeyong Park (SBS)
Legacy meets new media
15:50-16:10 (20min) Speaker Kyewon Suh (JTBC Studio Lululala)
New Challenge of Crossmedia Studio
16:10-16:30 (20min) Panel Discussion Difference&Pros&Cons on New Media, and Legacy Media
16:30-16:45 (15min) Break
Session7(C7). NewCon Creator 2.0 JongChul Jeong
(ODJ Ent, CEO)
16:45-17:05 (20min) Speaker Korea Dong Dong
Korean Nationality Creators’ Successful story in China
17:05-17:45 (40min) Panel Entertainer Daebeom Kim, Sanghoon Lee
Rediscovery and Expansion of TV Stars through New Media
17:45-18:25 (40min) Panel Youtuber Great Library, Yumcast, BANZZ
Successful Market Story of Domestic Known Creators
Track 2. Creator Session
Moderator(T2-1)
SungJo Park (Glance TV, CEO)
Moderator(T2-2)
Jong Chul Jeong (ODJ Ent, CEO)
Session4(C4). Influence+er Session5(C5). Begin the Origin
Session6(C6). Beyond the Origin Session7(C7). NewCon Creator 2.0
Session7(C7). NewCon Creator 2.0 Kkong Byung Gi TV, Soccer Broadcast & Fan Meeting
(9.7(Fri) 11:00~ Coex Hall B))